NYITÓLAP RÓLUNK TERMÉKEK AKTUÁLIS GYAKORI KÉRDÉSEK TERMÉKISMERTETŐK KAPCSOLAT ÁLLÁSAJÁNLAT
 
TERMÉKVÁLASZTÓ
Kandallók
Kandallóbetétek - Tűzterek
Kandallókályhák
Pelletes készülékek
Akciós termékek
 
A legnépszerübb termékek
MK014
MK014 Tovább »
Akciók
Haas+Sohn Inzell easy/gyöngyhatású fekete
Haas+Sohn Inzell easy/gyöngyhatású fekete Tovább »
MCZ Nogal (fekete)
MCZ Nogal (fekete) Tovább »

MCZ - Plasma 95 B Wood

• Tüzelőanyag: fa, fabrikett
• Teljesítmény: 10 kW
• Légfűtő teljesítmény: 6,5-13,5 kW
• Hatásfok: 80,3 %
• Tüzelőanyag fogyasztás: 1,3kg/h-3,9kg/h
• Tömeg: 315 kg
• Füstcső átmérő: 200 mm
• Égési levegő csatlakozó: 150 mm
• Füstgáz tömegáram: 12,0g/sec
• Húzat igény: 12 Pa
• Füstgáz hőmérséklete: 281 C
• Jótállás: 60 hónap

1 362 200,- Ft

 
» Ajánlatkérés erre a termékre
» További információ kérése
LEÍRÁS:
Elülső ajtós fatüzelésű kandalló újszerű sajátosságokkal. Magas teljesítményt kínál, könnyű a használata, légmentesen zárt az égéstere. 
Légmentesen zárt égési kamra:
A légmentesen zárt égéstér és az égetési levegőbevezetés (150 mm) teljes légcsatornával kivitelezhető, így energiahatékony otthonban is eszményi megoldássá teszik ezt a fűtőberendezést. 
„Környezetbarát” kialakítási tervezés 
Az új tüzelési technika magas teljesítményű és hatékony, megfelel a kibocsátásokra vonatkozó legszigorúbb előírásoknak (Ecodesign 2022). 
 
A hő maximális hasznosítása:
A Plasma kandallók kialakításuk révén szavatolják a hő lehető legjobb hasznosítását, akár természetes konvekciós légáramlás mellett, akár azokban az esetekben, amikor mesterséges rásegítéssel megoldott, kényszerített levegőmozgatásra esik a választás. 
Minden Plasma kandalló kombinálható a szabadalmazott COMFORT AIR® rendszerrel, amely módot nyújt a forró levegő továbbítására több - akár nem is közvetlenül kapcsolódó - helyiség felé, akár 8 méter távolságba. 
A kandalló működését érintő természetes légáramlás javítása céljából rendelkezésre áll egy külső burkolat nélküli változat is. 
Burkolat vagy beépítési keret:
Az összes Plasma kandalló kiegészíthető egy 3 mm vastagságú kompenzációs beépítési kerettel (opcionális kiegészítő) a burkolat nélküli telepítéshez. 
Öntisztító Alutec® égéstér:
Az Alutec® az MCZ által minden kandallójához kifejlesztett exkluzív, szabadalmaztatott anyag. A magas alumínium-oxid tartalmú, szabadalmazott összetétel 300 Celsius fokig terjedő hőmérsékleteken zajló üzemi folyamatok eredményeként gondoskodik arról, hogy az égéstér garantáltan öntisztító működésű legyen egy vegyi reakció révén. A világos szín egyedülállóan széppé és ragyogóvá teszi a lángokat. 
Kilincses vagy cool fogantyús nyitás 90, illetve 45 fokban
A kandalló megjelenése igény szerint módosítható a helyiséggel legjobban harmonizáló kilincs kiválasztásával. Az „Easy Switch” rendszer lehetőséget kínál akár a kilincses, akár a cool fogantyús megoldás alkalmazására, attól függően, hogy az ergonómia a fő szempont, vagy inkább a rendkívül tiszta esztétikai benyomás. Kilincs nélkül (cool fogantyú) az ajtó 30 fokban nyitható a tisztításhoz. Kilinccsel az ajtó 45 fokos szögben nyílik. 

Új, intuitív és egyszerűsített beállítási rendszer:
Az „Easy Going” új, intuitív használatot lehetővé tevő, egyszerűsített beállítási rendszer tervezői a felhasználót tartották elsősorban szem előtt, nem az égési szakaszokkal összefüggő műszaki fogalmakat, így a beállításkor egyszerűen választhatunk 5 lehetőség között, amelyek a kandallóhasználat aktuális használati helyzeteinek felelnek meg:
„start” (indítás) a gyors lánggyújtás céljára,
„clean” (tisztítás) az üvegtisztításra szolgáló levegőztetési opció,
„comfort” (kényelem) az élénk láng biztosításához az elsődleges és másodlagos levegőáramlás megfelelő egyensúlyával,
„performance” (teljesítmény) a kandalló jobb hőcseréjének elérésére, 
„sleep” (alvás) az igen kevés oxigénnel történő égetéshez, a fűtési időtartam növelése céljából. 
 
A megoldások széles köre:
A Plasma családhoz négy elülső ajtós modell tartozik, 75, 85, 95 és 116 centiméter szélességben, valamint két duplafrontos modell, 95 és 115 centiméter szélességben. 
 

Copyright © 2013. Miháczi kandalló. All rights reserved.    Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Jogi info | Vélemény www.ysolutions.hu