NYITÓLAP RÓLUNK TERMÉKEK AKTUÁLIS GYAKORI KÉRDÉSEK TERMÉKISMERTETŐK KAPCSOLAT ÁLLÁSAJÁNLAT
 
TERMÉKVÁLASZTÓ
Kandallók
Kandallóbetétek - Tűzterek
Kandallókályhák
Pelletes készülékek
Akciós termékek
 
A legnépszerübb termékek
MK014
MK014 Tovább »
Akciók
Haas+Sohn Inzell easy/gyöngyhatású fekete
Haas+Sohn Inzell easy/gyöngyhatású fekete Tovább »
MCZ Nogal (fekete)
MCZ Nogal (fekete) Tovább »

MCZ Vivo 85 Hydro

• Tüzelőanyag: fapellet
• Teljesítmény: 22,3 kW
• Hatásfok: 92,5 %
• Fűtőképesség: 550 m3
• Tüzelőanyag fogyasztás: 0,9-4,9 kg/h
• Tömeg: 190 kg
• Égési levegő csatlakozó: 80 mm

1 929 400,- Ft

 
» Ajánlatkérés erre a termékre
» További információ kérése
LEÍRÁS:
Pelletkályha külső üveg ajtóval, elülső szellőzők nélkül (alsó pereménél található a levegőkivezetés). A turbulátorok közvetlenül tisztíthatók az ajtó kinyitása után, míg a karbantartás rendkívül egyszerű, köszönhetően remek szerkezeti felépítésnek. A Vivo 85 csak Hydro változatban érhető el.

A készülék vezérlőpanellel van kiegészítve, mely a készülék tetején található, működtetése egyszerű és intuitív, azok számára tervezve, akik valóban az egyszerű megoldásokat kedvelik.

Minden pelletes MCZ készülék vezérelhető mobiltelefon segítségével, SMS-en keresztül (extra tartozék szükséges hozzá). Azok számára, akik okostelefonnal rendelkeznek, külön alkalmazás érhető el a készülékek vezérlésére Androidon és iOS-en is.
 

Miért előnyös az MCZ pellettűztér használata?


A begyújtás automatikusan történik, Ön csak bekapcsolja a kandallót és a fűtés indul is. Amiről gondoskodni kell, az a tartály feltöltése pár naponta, valamint a hamutál ürítése a fűtés intenzitásától függően. A fűtés intenzitását előre be lehet programozni egész napra, vagy akár hetekre előre. Így az is megoldható, hogy a kandalló csak akkor kezdjen el fűteni mielőtt Ön hazaér, addig csak minimum teljesítményen üzemel. Ez a megoldás jelentős megtakarítást jelent, mivel a fűtés minden időszakban teljesen szabályzott, más készülékekkel ellentétben. Ha eléri az előre beállított hőmérsékletet, automatikusan “alvó” állapotra vált, melynek előnye, hogy amikor újra begyújtja magát, kevesebb energiát fogyaszt, mert nem kell a komplett begyújtási folyamatot elvégeznie.

A kandalló beépített hőmérsékletérzékelővel rendelkezik, így automatikusan méri a környezet hőmérsékletét, de ráköthető külső termosztátra is. Amikor otthon van, akkor egyszerűen szabályozhatja a kályhát távirányítóval, amikor nincs otthon, akkor akár telefonjával is tudja irányítani. A kikapcsolás is önműködően történik, miután kiadja a kályhának a kikapcsolás parancsot. A kandalló ilyenkor automatikusan lehűti magát, és csak azután kapcsol ki.

Az MCZ pellet kandallói a beépített szenzoroknak köszönhetően automatikusan felismerik a pellet minőségét, így égés közben a kályha az égés minőségének megfelelően adagolja a szükséges levegőt, és ennek megfelelően szabályozza a füstgázventilátort is. Így összességében egy teljesen automata és akár 92% hatásfokon üzemelő készüléket kapunk, ami sok időt spórolhat meg Önnek és családjának.

A tűztér telepítése egyszerű, nem igényel bonyolult munkálatokat, csak a füstcsövet kell bekötni és egy elektromos dugaszoló aljzatot biztosítani a készüléknek. A kis kéménycsatlakozó méret a kéményépítés költségeit is jelentősen csökkenti.
Copyright © 2013. Miháczi kandalló. All rights reserved.    Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Jogi info | Vélemény www.ysolutions.hu