NYITÓLAP RÓLUNK TERMÉKEK AKTUÁLIS GYAKORI KÉRDÉSEK TERMÉKISMERTETŐK KAPCSOLAT ÁLLÁSAJÁNLAT
 
TERMÉKVÁLASZTÓ
Kandallók
Kandallóbetétek - Tűzterek
Kandallókályhák
Pelletes készülékek
Akciós termékek
 
A legnépszerübb termékek
MK014
MK014 Tovább »
Akciók
MCZ Nogal (fekete)
MCZ Nogal (fekete) Tovább »
Haas+Sohn Inzell easy/gyöngyhatású fekete
Haas+Sohn Inzell easy/gyöngyhatású fekete Tovább »

Már csak a tüzet kell meggyújtania, a többiről a technika gondoskodik

Még kevéssé ismert technológia Magyarországon az elektronikus égésvezérlés, pedig már évek óta létezik. A megoldás lényege az, hogy a felhasználónak csak a tüzet kell meggyújtania a kandallóban, a további szabályozást a technika végzi. Ezzel azonban nem csak kényelmesebbé válik a kandalló használata, hanem takarékosabbá is, hiszen optimális lesz az égés, magasabb a hatásfok. De lássuk a részleteket!

A hagyományos kandallónál a manuális szabályozás miatt több olyan probléma is jelentkezik, mellyel valószínűleg Ön is találkozott már a használat során. A nem megfelelő levegőberámlás következtében romlik az égés hatékonysága a kandallóban, több tüzelőanyag fogy, több hő veszik kárba, nagyobb mennyiségű szennyezőanyag keletkezik, ráadásul még a kandalló üvege is gyorsan kormos lesz.

Mindezeket a problémákat a levegőellátás megfelelő szabályozásával lehetne optimalizálni. De hogyan? Egy égésvezérlővel. Az égés megfelelő szabályozása egy ilyen rendszerrel nem igényli a folyamatos közreműködésünket, hiszen a kifinomult elektronika gondoskodik róla helyettünk. A teljesen automatizált rendszerhez pedig már egyáltalán nincs szükség a felhasználó beavatkozására.Használatával mégis egy sokkal kényelmesebb és biztonságosabb fűtési rendszert kapunk, mely hatékonyabb és takarékosabb, meghosszabbítja az égés idejét, nagyon könnyű kezelni, még abban az esetben is, ha valamiért ideiglenesen megszűnne az elektromos áram szolgáltatás, ráadásul magasabb égéstér-hőmérsékletet érhetünk el vele.

Ilyen égésvezérlőket többek között a Spartherm kínálatában is találunk. Az S-Thermatik tulajdonságai:
  • A levegőellátás automata szabályozása.
  • Az elsődleges és másodlagos levegő megfelelő elosztása, azaz nem egyszerűen csak beáramoltatja a levegőt egy nyíláson, hanem azt sokkal szofisztikáltabb módon szabályozza.
  • A kandalló égési paraméterei előre beállíthatók: csak ki kell választani a kandallónk típusát a menüből, a többiről az elektronika gondoskodik.
  • Amennyiben az áramellátással gondok lennének, úgy manuálisan átvehetjük az irányítást.
  • Minden szabályozható eleme elérhető az égéstérből.
  • Egyszerű, könnyen érthető kezelés, hatalmas kijelző.
A S-Thermatikből létezik Pro, Global és Mini verzió is. Hogy az Ön számára melyik lenne a legjobb választás, arról szívesen adunk tájékoztatást bemutatótermeinkben vagy az info@mihaczi.hu e-mail címre elküldött levelére válaszolva.


Copyright © 2013. Miháczi kandalló. All rights reserved.    Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Jogi info | Vélemény www.ysolutions.hu